Новак тренирао, тренери Баутисте Агута открили тактику

Није много остало до краја. Али оно што јесте, права је посластица.

Новак Ђоковић је дан без мечева искористио за тренинг пред, за њега, девето полуфинале на Вимблдону.

На око 50 метара раздаљине, у исто време, тренирао је његов противник који ће први пут играти једно полуфинале на гренд слему.

Роберто Баутиста Агут није био расположен да нам да било какав коментар пред меч који се игра у петак, али су његови тренери у неформалном разговору поменули да ће пробати да игра што дуже поене.

"Хвала им што су открили шта им је циљ... Шалу на страну, он је изузетно квалитетан играч, заслужено је у полуфиналу. Физички је врло спреман и концентрисан, тако да тај меч мора да се победи, неће поклонити победу", рекао је Ђоковић за РТС.

Нама је најважније шта ће бити у мечу између Ђоковића и Баутисте Агута, али међу тениским стручњацима, новинарима и љубитељима тениса, далеко више пажње изазива друго полуфинале, у којем ће се после 11 година поново на вимблдонској трави састати Роџер Федерер и Рафаел Надал.

Програм у петак почиње у 14 сати по средњеевропском времену. Први ће на терен Ђоковић и Баутиста Агут, а након тога ћемо, надам се, уживати и ишчекивати противника у финалу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво