Олга Даниловић на корак до главног жреба Вимблдона

Олга Даниловић, млада српска тенисерка, пласирала се у финале квалификација за Вимблдон, пошто је у три сета победила Амандин Ес – 7:6 (2), 6:7 (4), 6:2.

Даниловићева, 119. тенисерка света, после велике борбе успела је да савлада Француску тенисерку и у борби за главни жреб играће против Беатрис Хадад Маје.

Олга је лоше кренула меч, после шест одиграних гемова имала је брејк заостатка, али је успела да се врати и одведе сет у тај-брејк.

У тринаестом гему била је потпуно доминатна и резултатом 7:2 добила први сет.

Током другог сета виђена је другачија ситуација на терену. Даниловићева је повела са 2:0, потом је Ес дошла до 4:2 и чинило се да ће убрзо освојити овај период игре.

Ипак, наша тенисерка је успела да се врати и изједначи. Убрзо је уследио нови тај-брејк у којем је овога пута славила Францускиња. У трећем сету постојала је само једна тенисерка на терену и то је била Олга.

Даниловићева је резултатом 6:2 освојила трећи сет и пласирала у финале квалификација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво