Кирјос: Неким играчима се свиђа шта мислим о Ђоковићу и Надалу

Аустралијски тенисер Ник Кирјос изјавио је да неће променити мишљење о двојици најбољих играча света – Новаку Ђоковићу и Рафаелу Надалу. Кирјос је у прошлости често критиковао Ђоковића и Надала, истицао да нема најбоље мишљење о њима и при том ставу остаје.

"Шта год други играчи причали, моје мишљење се неће променити", рекао је Кирјос.

Ексцентрични момак из Канбере каже да постоје тенисери који мисле исто о Србину и Шпанцу, али то не говоре јавно.

"Неколико играча воли оно што говорим. Нећу их именовати, али без обзира на то да ли се људима свиђало или не, то су моје искрене мисли."

Ник је због наводне болести прескочио Ролан Гарос, да би лоше почео и сезону на шљаци – поразом од Матеа Беретинија на старту турнира у Штутгарту.

"Када ми је дан, један сам од најбољих играча на свету на травнатој подлози, тако да знам да могу да се ослоним на себе када сам под притиском."

За крај, присетио се победа над "великом тројком", чак и на највећим турнирима.

"Имао сам неколико епских мечева. Целокупна традиција Вимблдона је страва. Публика вас поштује, а терени су савршено подшишани. То је 'Слем' који је ултимативни сан сваког играча. Не знам још колико ћу пута наступати на Вимблдону, зато не могу да узмем учешће здраво за готово. Осећам да могу више од четвртфинала. Учинио сам то са 19 година, без икаквог тренинга. Волим Лондон, сличан је Аустралији и осећам се као код куће", закључио је Кирјос.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво