Серена "истерала" Тима из конференцијске сале јер јој се журило

Серена Вилијамс навикла је да буде повлашћена на највећим турнирима, али се у суботу догодио "инцидент" у којем је поприлично претерала. Американка је поражена од сународнице Софије Кенин резултатом 6:2, 7:5 у трећем колу Ролан Гароса.

Од нашег новинара из Париза Николе Ђукића.

Процедура је да, након завршеног меча, у прес-центру буду објављени термини конференција, али се дешавају и изузеци.

Врхунски играчи после изненадних пораза желе што пре да "побегну" са турнира, па се често само појаве пред новинарима непосредно након мечева.

То је био случај у суботу увече, пошто је Софији припао амерички дерби, али је проблем што је у тим тренуцима Аустријанац Доминик Тим имао конференцију за медије. Његова је уредно била најављена и почела је на време.

Завршио је са питањима на енглеском, прешло се на новинаре из Аустрије и Немачке, да би му организатори саопштили да мора да напусти главну конференцијску салу.

Он је прешао у следећу, али је по сазнању шта је био прави разлог, побеснео и завршио причу.

"Не разумем ово, стварно. Који је ово ђаво? Стварно, мора да се неко шали са мном. Морам да изађем из сале јер она долази... Добро, онда ћу и ја да одем. Могу и ја да радим шта ми се прохте", изјавио је Тим напуштајући комплекс.

Најбоља играчица свих времена није очекивала пораз, али је признала да није била потпуно спремна за мечеве.

"Поприлично сам далеко од жељене форме, али сам оптимистична јер нисам на терену провела онолико времена колико је било потребно. Нисам очекивала сигурно да ћу завршити такмичење у трећем колу", признала је освајачица 23 гренд слема.

Ипак, она је похвалила противницу рекавши да је одиграла невероватно.

"Мислим да је играла веома добро. Осећала сам да, посебно у првом сету, удара веома близу основне линије, а дуго се са неким таквим нисам сусрела. Видела сам играчицу која је играла невероватно. То је то", додала је Серена.

С друге стране, Тим је имао више среће и прошао је у другу недељу, а противник у четвртом колу биће му Гаел Монфис.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво