Типсаревић након пораза: Повреда ме спречила, честитке Григору

Српски тенисер Јанко Типсаревић након пораза од Григора Димитрова на старту Ролан Гароса у интервјуу за РТС изјавио је да је повреда ноге у великој мери утицала на исход меча, али да је Бугарин Димитров био бољи и заслужено прошао даље.

"Од операције од пре две године моја нога није здрава и ја, попут веоравтно већине тенисера, се носим са тим болом. Синдром компензације ја носим на другу ногу, где константно несвесно више вучем ногом, дешава се да повредим колено, кук или нешто друго. То је нешто са чиме морам да се носим, али то не узимам за разлог мог пораза данас, Григор је био бољи и заслужено победио", први је утисак Јанка након утакмице.

Типсаревић је губио са 2:0 након нешто више од 50 минута тениса, али се није предао, већ је натерао Димитрова да заради победу.

"Не могу да кажем да сам задовољан само јер сам се борио. То ми је у природи, од јуниорских до професионалних дана сам се увек борио и давао све од себе. Драго ми је што се закувало, али криво јер сам изгубио. У петом сету нисам имао шансу, био је бољи, нисам имао прилику да поведем, он је успео да ме брејкне и да победи", изјавио је Типсаревић.

"Нисам могао ништа да урадим. Причао сам са тренером, враћали смо филм, једна лопта је могла другачије, не могу да кажем да сам ишта дрстично лоше радио да сам због тога изгубио одлучујући сет", додао је Јанко.

Српски тенисер изразио је задовољство јер се завршава сезона на шљаци, која утиче на његово здравствено стање

"Играм дубл са Лајовићем овде, па након тога ћу играћу два или три турнира на трави. Драго ми је што је шљака готова, због дужих поена које носи, а који на мене утичу због моје историје повреда", закључио је Јанко.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво