Виландер: Новак ће бити најбољи, бољи и од Федерера

Тениски стручњак и некадашњи играч, Швеђанин Матс Виландер, изјавио је да ће се Новак Ђоковић ускоро сматрати најбољим у историји тог спорта.

Некада велики Новаков критичар, у последње време има речи хвале о српском тенисеру што потврђују речи у интервјуу за америчке портале.

"У тенису, број освојених Гренд слем титула је значајан и зато је Роџер тренутно предводник. Ипак, мишљења сам да ће Новак држати рекорд. Уколико освоји Аустралијан опен ове године, моћи ћемо да кажемо да је најбољи тенисер у историји спорта. Освојити четири Гренд слема два пута за редом је невероватно", изјавио је Виландер.

Швеђанин је додао да Новак има још око четири године врхунског тениса.

"Он није завршена прича, преостало му је још неких три или четири године и има легитимне шансе да каријеру заврши као најбољи икад".

Виландер је додао да је уз Ђоковића, фаворит за освајање Ролан Гароса Надал, али да и млади Циципас пружа одличне партије.

"Надал игра боље из недеље у недељу и он важи за фаворита такође. Млађи играчи више нису толико престрашени од стране најбољих светских тенисера. Иако је веома тешко за неког попут Циципаса да освоји Гренд слем у Француској, он је показао да може да направи подвиг и изненађење", закључио је Виландер.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи