Федерерова магија и потез који "пркоси физици"

Швајцарски тенисер Роџер Федерер после три године паузе враћа се на Ролан Гарос. Федерер од 2015. године није наступао на гренд слему у Паризу, а у уторак је стигао у престоницу Француске и тренирао на стадиону "Филип Шатрије".

Освајач 20 гренд слемова спаринговао је са Дијегом Шварцманом, момком који је пре неколико дана остварио резултат каријери, пласманом у полуфинале мастерса у Риму.

Роџер је одиграо неколико врхунских поена, а почетак тренинга обележио је и његов невероватан потез, када је једним покретом уштоповао лоптицу. Она се буквално залепила за рекет Швајцарца, па су многи истакли да овај потез "пркоси физици".

Федерер је Ролан Гарос освојио 2009. године, а ове сезоне постављен је за трећег носиоца.

Турнир у Паризу почиње у недељу, 26. маја и траје до деветог јуна, а мечеве из Париза ћете у директним преносима моћи да пратите на програмима РТС-а.

Други гренд слем сезоне игра се за наградни фонд од 42.660.000 евра, а титулу брани Рафаел Надал.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво