Кирјос: Људи, отарасите се шљаке, Ролан Гарос је ужасан

Аустралијски тенисер Ник Кирјос "осуо је паљбу" по Ролан Гаросу и истакао да не подноси да игра на шљаци. Кирјос је у свом стилу наступио приликом поређена гренд слема у Паризу са Вимблдоном.

Момак из Канбере, који је пре неколико дана дисквалификован са турнира у Риму, стигао је у Лондон где је одрадио тренинг са Ендијем Маријем на трави Вимблдона.

Он се потом обратио навијачима преко друштвених мрежа и казао да треба укинути терене са шљаком.

"Тренирам са Ендијем Маријем на Вимблдону, то је најбољи турнир на свету. Погледајте ту савршену травнату подлогу. Отарасите се шљаке, људи. Ко њу воли? Сер Енди је ту", обратио се Кирјос навијачима.

Он је потом наставио са увредама.

"Чињеница је да сам овде и да за неколико дана морам да идем у Париз. Ролан Гарос је ужасан у поређењу са Вимблдоном. Апсолутно ужасан!", истакао је Кирјос.

Ролан Гарос почиње у недељу, 26. маја и траје до деветог јуна, а мечеве из Париза ћете у директним преносима моћи да пратите на програмима РТС-а.

Други гренд слем сезоне игра се за наградни фонд од 42.660.000 евра, а титулу брани Рафаел Надал.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се