Тениски спектакл у Риму, Ђоковић против Надала

Новак Ђоковић и Рафаел Надал играју у финалу Мастерса у Риму свој 54. међусобни дуел. Директан пренос тениског спектакла можете пратити на Првом програму РТС-а од 16.00 часова, док ток меча можете пратити на нашем порталу.

Четири месеца чекали смо на дуел Новака Ђоковића и Рафаела Надала, а двојица најбољих тенисера света ће у финалу Мастерса у Риму одиграти 54. међусобни дуел.

Новак води у дуелима против Рафе 28:25, а у последњем међусобном дуелу, у финалу Аустралијан опена, славио је српски тенисер, веома убедљиво 3:0.

Ипак, римски мастерс игра се на шљаци, где Рафа Надал има одређену предност, што се показало и у полуфиналу прошле године, када је Шпанац тријумфовао у два сета 7:6, 6:4.

Предност шпанског тенисера могла би бити чињеница да је Новак у претходна два дана одиграо два тешка меча против Дел Потра и Шварцмана, док је Надал лако излазио на крај са својим ривалима, Вердаском и Циципасом.

Дуел два врхунска тенисера је уједно и генерална пороба за предстојећи Ролан Гарос, а управо се Новаку и Рафи дају највеће шансе да освоје други гренд слем у сезони.

Надал је чак осам пута освајао трофеј у Риму, последњи пут прошле године, док је Новак четири пута тријумфовао на "Форо Италику".

Директан пренос дуела за титулу у Риму можете гледати на Првом програму РТС-а од 16.00 часова, док кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу. 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво