Ђоковић започиње Мастерс у Риму против Шаповалова

Због кише која је у среду падала целог дана на турниру мастерс серије у Риму отказани су сви мечеви, па ће већина играча данас морати два пута да излази на терен. Први рекет света Новак Ђоковић играће око 13.30 часова меч другог кола против Канађанина Дениса Шаповалова. Победник овог сусрета у следећем колу иде на бољег из дуела Колшрајбер – Чекинато. Директан пренос меча је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети. Кретање резултата пратите на нашем порталу.

Због кише која је у среду падала целог дана, на турниру мастерс серије у Риму отказани су сви мечеви, па ће већина играча данас морати два пута да излази на терен.

Најбољи играч света Новак Ђоковић прво ће играти меч другог кола против Канађанина Дениса Шаповалова. То је трећи дуел на Централном терену и требало би да почне око 13:30 часова уз директан пренос на нашем Првом програму.

Новак и Денис до сада су се састали само једном, било је то на Аустралијан опену ове сезоне, када је наш представник славио резултатом 6:3, 6:4, 4:6, 6:0.  

Уколико победи Шаповалова, Ђоковић ће увече у трећем колу играти против Немца Филипа Колшрајбера или Италијана Марка Чекината. Планирано је да то буде последњи меч на Грендстенду.

Два пута ће на терен излазити и Ђоковићеви највећи ривали Рафаел Надал и Роџер Федерер. Надал ће прво од 11:30 играти против Француза Жеремија Шардија и ако га савлада на крају дана ће играти против Николаса Басилашвилија из Грузије.

Федерер ће на Централном терену играти пре Ђоковића против Португалца Жоао Соузе, а потом би увече, поново пре Ђоковића на Грендстенду, играо против Хрвата Борне Ћорића.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво