Киша "победила", сви мечеви померени за четвртак

Киша у Риму потпуно је пореметила програм за среду и сви мечеви су померени за четвртак. Ђоковић и Шаповалов, за разлику од осталих парова требало је да почну вечерас, али киша је била упорна и организатори су одлучили да данас нема тениса. Меч Ђоковића и Шаповалова посављен је за четвртак од 13.30 часова.

20.20 – Данашњи програм је суспендован. Сви мечеви играју се у четвртак.

19.30 – Још једном је померен почетак меча, Ђоковић и Шаповалов ће на терен око 20.30.

18.45 – Према последњим информацијама из Рима, изгледа да ће Ђоковић и Шаповалов ипак вечерас на терен. Њихов меч не би требало да почне пре 19.30.

18.00 – Ништа ново на небу над Римом.

17.00 – И даље нема тениса у Риму и неизвесно је да ли ће га уопште бити у току данашњег дана.

15.30 – Киша не престаје да пада у Риму. Програм неће почети пре 16.30, па ће, иако није званично објављено, Ђоковић и Шаповалов на терен тек у четвртак.

14.00 – Још нема тениса у Риму због кише. Према последњим информацијама, програм неће почети пре 15 часова, што значи да је мало вероватно да ће Ђоковић и Шаповалов данас одиграти свој меч другог кола.

12.30 – Због кише у Риму почетак програма је померен за 13.30, што значи да ће Новак, уколико уопште дође на ред, свој меч играти тек око 22 сата.

Ђоковић је као први носилац био слободан на старту турнира, док је Шаповалов у уводној рунди елиминисао Пабла Карења Бусту, резултатом 6:3, 7:6 (7-5).

Дуел Србина и Канађанина заказан је у вечерњем термину на Централном терену "Форо Италика", али постоји бојазан да ће каснити или бити одложен, пошто је најављена киша током читавог дана у престоници Италије. У Риму се очекује највиша дневна температура од 14 степени Целзијуса, влажност ваздуха је скоро 70%, па су вероватне падавине до касних вечерњих сати.

Они би требало да затворе програм у Риму, Централни терен ће од 11 часова отворити Жао Соуса и Роџер Федерер, одмах после њих на терен ће Жереми Шарди и Рафаел Надал, док као трећи излазе Наоми Осака и Доминика Цибулкова.

Организатори последњег турнира из серије 1.000 на шљаци имали су проблема и током претходног дана, када је киша у неколико наврата прекидала мечеве.

Новак и Денис до сада су се састали само једном, било је то на Аустралијан опену ове сезоне, када је наш представник славио резултатом 6:3, 6:4, 4:6, 6:0. 

Победник овог сусрета у следећем колу иде на бољег из окршаја Филип Колшрајбер – Марко Чекинато.

Мастерс у Риму игра се за наградни фонд од 5.207.405 евра, а титулу брани споменути Надал.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво