Кирјос сервисом изненадио противника на почетку меча

Ник Кирјос се пласирао у друго коло Мастерса у Риму, пошто је у три сета савладао Руса Данила Медведева. Ипак, тениски свет више говори од његовом сервису са почетка меча, који полако прераста у његов заштитни знак.

Кирјос је забележио битну победу, али тениска јавност више говори о дешавањима на почетку меча, него о самој победи контрoверзног Аустралијанца.

Наиме, подбацивање новчића одлучило је да Кирјос први сервира на мечу, а он је то урадио испод руке, што је наишло на различите реакције, како публике на терену, тако и тениске јавности.

Сервис испод руке није забрањен прописима, али се на њега не гледа благонаклоно. Неки га сматрају за превару, неки за потцењивање противника.

Кирјос је слично већ радио ове сезоне, а нарочито је остао упамћен његов такав потез на мечу против Надала.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво