Ђоковић се увелико спрема у "Магичној кутији"

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић стигао је пре неколико дана у Мадрид пред мастерс који ће бити одржан у престоници Шпаније. Ђоковић је тренирао у "Магичној кутији", највећем стадиону у турнирском комплексу, пред наступ који га очекује за неколико дана.

Новак је одрадио нови тренинг, на којем је спаринговао са седмим играчем планете Кеијем Нишикоријем.

Претходно је вежбао са Борном Ћорићем из Хрватске, док је имао сусрет и са великим ривалом Рафаелом Надалом.

Наш ас је постављен за првог носиоца и биће слободан у уводној рунди, али још не зна потенцијалне противнике јер жреб није одржан.

Тренинге су током дана одржали и Роџер Федерер и Хуан Мартин дел Потро – Швајцарац се враћа на шљаку после две године, док је Аргентинац дуго паузирао због повреде.

Мастерс у Мадриду на програму је од петог до 12. маја, титулу брани Александер Зверев, а игра се за наградни фонд од 6.536.160 евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво