Крајиновић: Нисам очекивао финале после квалификација

Српски тенисер Филип Крајиновић пресрећан је после пласмана у финале АТП турнира у Будимпешти. Крајиновић је са два пута по 6:2 елиминисао Пјер-Ига Ербера и обезбедио друго финале у каријери, након оног из Париза 2017. године.

Успех нашег представника у престоници Мађарске још је већи јер је на турнир морао да уђе кроз квалификације.

"Нисам очекивао да ћу стићи до финала из квалификација. То је велики успех за мене", рекао је Крајиновић.

Он се потом осврнуо на дуел са Французем.

"Играо сам веома добро данас, сервирао изузетно и много сам срећан. Није никада лако, Ербер је топ 50 играч, опасан је. Ово није његова омиљена подлога, био је нешто спорији данас – то сам ја искористио и реализовао све своје шансе. Сутра ћу уживати."

За први трофеј у каријери бориће се против Италијана Матеа Беретинија, који је победом над Ласлом Ђереом спречио српско финале у Будимпешти.

"Надам се да ће ме сутра добро служити моја два највећа оружја – форхенд и сервис. Филип је сјајан момак. Игра одлично по проласку квалификација и има много самопоуздања. Он је играч за најбољих 30 на свету, зна како да игра тенис. Мислим да ће бити сјајно финале", казао је Беретини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи