Крајиновић у финалу турнира у Будимпешти

Крајиновић – Ебер 2:0 (6:2, 6:2). Филип Крајиновић је надиграо Пјер-Иго Ербера и пласирао се у финале турнира у Будимпешти. Противник у финалу биће му Италијан Беретини.

Лакше него што се очекивало Крајиновић је сломио отпор Француза. Ебер није имао решења за одличну игру нашег аса, коме је све полазило за руком и заслужено је тријумфовао и пласирао се у финале.

Већ на самом старту наш тенисер је одузео сервис противнику. То му је улило додатно самопоуздањ па је наставио у истом стилу. Ривал није успео да одговори, сваки његов напад је Филип лако одбио. Када је у петом гему стигао до два брејка предности, било је јасно да је први сет решен, рутински га приводи крају - 6:2.

Слична слика и у другом сету. Једина разлика је била што су тенисери освојили уводне гемове, али опет је Филип дошао до  раног брејка, овог пута у трећем гему. Други пут је противнику одузео сервис у седмом гему, на крају исти резултат као и у првом периоду - 6:2.

Крајиновић ће у финалу играти против Беретинија који је са 2:0 (6:4, 6:2) савладао Ђереа. 

Ток меча:

15.12 - Крај меча. Филип Крајиновић осваја свој сервис за коначних 6:1 у другом сету.

15.08 - Новим брејком наш тенисер долази до предности од 5:1 и има прилику да сервисом реши меч у своју корист.

14.59 - Крајиновић лако осваја свој сервис и тиме материјализује брејк - 3:1.

14.56 - На старту другог сета оба тенисера су освојила своје сервисе. Потом је наш тенисер одузео сервис противнику и води са 2:1.

14.44 - Крај првог сета. Филип је сигуран на свој сервис и решава први сет у своју корист са 6:2. Сет је трајао 31 минут.

14.36 - Крајиновић је материјализовао и други брејк - 5:1.

14.33 - Наш тенисер поново напада и има две везане брејк шансе, противник успева да се одврани. Филип пропушта још једну шансу, да би четврту искористио и сада има два брејка предности - 4:1.

14.28 - Потом су оба тенисера освојила своје сервисе - 3:1.

14.21 - Одличан старт Крајиновића, већ у првом гему одузео је сервис противнику и има брејк предности. Потом је био сигуран на свој сервис - 2:0.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи