Крајиновић надиграо Ћорића и пласирао се у полуфинале

Филип Крајиновић је савладао Хрвата Борну Ћорића са 2:0 по сетовима 6:4, 7:5 и пласирао се у полуфинале турнира у Будимпешти. У борби за финале играће са бољим из дуела у коме се састају Мађар Атила Балаж и Француз Пјер-Иго Ербер.

После велике борбе Крајиновић је успео да савлада другог носиоца на турниру Хрвата Борну Ћорића. Наш тенисер је успео да после преокрета у првом сету и одбијених напада у другом, освоји по брејк више и стигне до победе и пласмана у полуфинале.

Оба тенисера су добро ушли у меч. Након равноправне игре први је до предности стигао Ћорић, када је у шестом гему одузео сервис нашем тенисеру и повео са 4:2.

Међутим, Крајиновић се није предавао, већ у наредном гему је вратио брејк. Потом је наш тенисер освојио свој сервис и стигао до изједначења. Противник није успео да заустави налет Крајиновића, који му поново одузима сервис, а затим је искористио прилику да на свој сервис стави тачку на први сет - 6:4.

Велика борба настављена је и у другом сету. По једна пропуштена прилика за брејк у прва два гема, да би у трећем Крајиновић након пропуштене две везане брејк прилике искористио тек четврту и стигао до предности. Ипак, Ћорић је успео да се реваншира у наредном гему и изједначи на 2:2.

Уследио је миран период игре у коме су оба тенисера освајала своје сервисе, једино је у шестом гему наш тенисер успео да спаси једну брејк лопту.

Десети гем донео је доста узбуђења. Поново је напао Ћорић сервис нашег тенисера. Крајиновић је у три наврата успео да спаси брејк прилику, а потом је везао још два поена и освојио гем.

У наредном гему узвратио је наш тенисер, освојио је брејк шансу који је искористио и повео са 6:5. Потом је био сигуран на свој сервис и решио меч - 7:5 у другом сету.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво