Моја: Новак није специјалиста за шљаку, али је побеђивао Надала

Тренер Рафаела Надала Карлос Моја верује да ће Новак Ђоковић бити највећи ривал његовом пулену на Ролан Гаросу. Ђоковић је већ освојио Аустралијан опен и сада држи последња три гренд слема у свом власништву, па ће му наредни у Паризу бити један од главних циљева ове сезоне.

Моја истиче да је, уз Рафу, управо Новак један од главних фаворита за титулу на Ролан Гаросу.

"Када је био у одличној форми, Новак је побеђивао Рафу. Ако игра добро, као што је то показао у Аустралији, он је играч који увек може да освоји титулу. Можда није специјалиста за шљаку, али једнако добро се прилагођава свим подлогама", рекао је Моја.

Некадашњи шпански репрезентативац верује да је Србин комплетан тенисер и да му није проблем да игра на било којој подлози.

"Новаков стил игре готово да се не мења у зависности од подлоге. На шљаци има више времена за реакцију, више ризикује, освојио је Ролан Гарос и много турнира на шљаци. Он је одличан играч и на овој подлози."

Некада најбољи тенисер света је, уз Ђоковића и Надала, уврстио Доминика Тима у најужи круг фаворита на другом гренд слему сезоне.

"Његова игра је прављена за шљаку, он је специјалиста. Удара веома снажно, напредује из године у годину и треба водити рачуна јер је одличан тенисер", закључио је Моја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво