Лајовић против Медведева у првом полуфиналу мастерса

Српски тенисер Душан Лајовић данас игра прво полуфинале мастерса у каријери. Лајовић се од 13.30 састаје са Данилом Медведевим у борби за финале турнира у Монте Карлу, а тај меч моћи ћете да пратите у директном преносу на Првом програму РТС-а.

Душан игра турнир живота и, после слабијег старта године, у Кнежевини је пронашао одличну форму.

После Малека Жазирија уследиле су победе над Давидом Гофеном и Домиником Тимом, пре него што је у четвртфиналу прецртан Лоренцо Сонего.

"Доказао сам себи да могу. Турнир још није готов, али сам веома срећан и задовољан начином на који сам играо ове недеље", рекао је Лајовић који ће од понедељка у најгорем случају бити 32. играч на АТП листи.

За пласман у прво финале турнира из серије 1.000 мораће да савлада младог Руса, који је већ надомак топ 10 и који је у петак елиминисао првог тенисера планете.

Медведев је сјајну годину крунисао тријумфом над Новаком Ђоковићем, резултатом 6:3, 4:6, 6:2, после скоро два и по сата игре.

"После овог меча ће бити тешко 'ресетовати' се, али турнир још није готов. Покушаћу да се фокусирам и припремим, како би шансе биле на мојој страни", казао је Медведев.

Полуфинале у Монаку биће њихов други међусобни сусрет, једини претходни припао је Данилу прошле године у Москви, када је противнику препустио само три гема.

Текстуални пренос меча моћи ћете да пратите на нашем порталу.

У другом полуфиналу играће бранилац титуле Рафаел Надал и Фабио Фоњини.

Мастерс у Монте Карлу игра се за наградни фонд од 5.585.030 евра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи