Надал "преживео" први сет и прошао у полуфинале

Други тенисер света Рафаел Надал пласирао се у полуфинале мастерса у Монте Карлу победом над Гвидом Пељом у два сета. Надал је имао проблема, али је славио резултатом 7:6 (7-1), 6:3.

"Бик са Маљорке" је преживео први сет у којем је заостајао два брејка, а који је реализовао у своју корист у тај брејку, тек после 82 минута игре.

Аргентинац је повео 4:1‚ Рафа се вратио, али је Пеља у финишу поново сервирао за вођство од 1-0. Није успео и потом је уследила велика серија ривала.

Шпанац је протутњао кроз додадни гем, да би потом без већих проблема у своју корист решио и други сет, и ушао у полуфинале.

Тамо ће играти против Фабија Фоњинија који је после преокрета савладао Борну Ћорића из Хрватске. Италијан је изгубио први сет, али је следећа два одиграо сјајно - 1:6, 6:3, 6:2.

Мастерс у Монте Карлу игра се за наградни фонд од 5.585.030 евра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво