Серена о скандалу на Ју-Ес опену: Није ми јасно зашто сам то урадила

Америчка тенисерка Серена Вилијамс признала је после неколико месеци да се није добро понела у финалу Ју-Ес опена прошле године. Серена је доживела пораз у борби за титулу од Наоми Осаке, у сусрету који је обележио сукоб са судијом Карлосом Рамосом.

Рамос је неколико пута опомињао Вилијамсову, одузео јој поен и гем, што је резултирало тиме да га назове лажовом и лоповом.

Једна од најбољих играчица свих времена направила је сцену на стадиону "Артур Еш", нису јој помогле сузе ни долазак супервизора, али сада је свесна да је направила грешку.

Она је у емисији "Today Show" навела да јој није јасно зашто се тако понела.

"Гренд слемови су ми најважнији турнири. Прошле године сам била веома близу нове титуле на Ју-Ес опену, и то пошто сам родила ћерку. И право да кажем, сада када погледам шта се дешавало у финалу, није ми јасно зашто сам то урадила", казала је.

Осака је славила у два сета и дошла до првог трофеја са неког од четири највећа турнира - ипак, то је остало у сенци Серениног понашања.

"Не знам због чега сам уопште била љута. Толико сам била дрска да се изнервирам јер не могу да победим. Заиста невероватно!", додала је млађа од сестара Вилијамс.

Она је остала на 23 гренд слем титула и једна је од најуспешнијих тенисерки у историји по том питању.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи