Крајиновић: На поразе од Федерера и Надала гледам са позитивне стране

Српски тенисер Филип Крајиновић био је задовољан наступом на мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију.

Крајиновић је у Калифорнији испао у осмини финала од Рафаела Надала, док је на Флориди у истој рунди од њега био бољи Роџер Федерер.

"Генерално, имао сам добру америчку турнеју, изгубио сам од Надала и Федерера, али сам извукао позитивне ствари и сада настављам ка новим изазовима", рекао је Крајиновић.

Филип се потом осврнуо на дуел са Швајцарцем који је изгубио резултатом 7:5, 6:3.

"Обојица смо играли добро у првом сету, а он је држао невероватно висок ниво сервиса током читавог меча. Играо је веома чврсто без много грешака. Гледао сам га против Албота и тада је много више грешио, док је сада играо фокусирано и нападао од почетка до краја. Нисам много могао сервисом да учиним, морао сам да се браним све време и нисам добијао лаке поене почетним ударцем".

За крај, поручио је да ће веома брзо напасти топ 30.

"Ниво моје игре је виши и здрав сам, што је најважнија ствар. Остао сам близу 100. места и немам шта да браним у следећим месецима. Ако будем играо како могу, убрзо ћу се вратити где припадам", поручио је Крајиновић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи