Ђоковић против Баутисте Агута за четвртфинале Мајамија

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић наставља наступ на мастерсу у Мајамију и следећи противник му је Роберто Баутиста Агут са којим игра у осмини финала. Ђоковић и Баутиста Агут састаће се не пре 20.30 по нашем времену уз пренос на Другом програму РТС-а, а кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Српски и шпански играч играће трећи меч на "Хард рок" стадиону на којем програм почиње од 17 часова окршајем Кајла Едмунда и Џона Изнера.

После Британца и Американца следи дуел Су-Веј Хсије - Анет Контавеит, после којих се састају Новак и Роберто.

Биће то њихов 10. међусобни сусрет, Новак је забележио осам тријумфа, али је последњи меч добио Баутиста Агут почетком сезоне у Дохи.

"Мислим да добро ударам лоптицу, само ми је потребно мало више константности, да држим висок ниво игре током целог меча. То ће бити оно што ће победити у дуелу са Баутистом. Он је један од тенисера који вас тера да се око сваког поена максимално потрудите. Не прави много грешака и трчи доста", казао је Ђоковић.

Победник у четвртфиналу иде на Едмунда или Изнера.

Мастерс у Мајамију игра се за наградни фонд од 7,97 милиона долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи