Даниловићева и Крунићева поражене на старту Мајамија

Једине две српске тенисерке на турниру у Мајамију завршиле су такмичење у првом колу.

Најбоље рангирана српска тенисерка Александра Крунић елиминисана је на старту турнира у Мајамију, пошто је вечерас изгубила од Саре Сорибес Тормо из Шпаније са 6:3, 4:6, 6:0. 

Крунићева је, такође, у првом колу елимиинисана и на претходном турниру у Индијан Велсу, а ово јој је осми пораз на 11 мечева у 2019. години.

На старту турнира је поражена и Олга Даниловић, која је изгубила од Марије Сакари из Грчке са 2:1 (1:6, 6:3, 6:4).

Олга је одлично одиграла први сет и убедљиво дошла до предности, и брејком отворила други део игре, али је Гркиња преокренула и на крају обезбедила победу.  

Александра и Олга једине су представнице Србије у женском синглу Мајамија, док ће у мушком осим Типсаревића играти Новак Ђоковић, Душан Лајовић, Филип Крајиновић и Миомир Кецмановић.

Ђоковић чека бољег из сусрета Томаш Бердих - Бернард Томић, Лајовић још не зна са којим квалификантом ће играти, Крајиновић ће "рекете укрстити" са Ернестсом Гулбисом, док ни Кецмановића не чека лак посао јер му је ривал Пјер-Иг Ербер.

Подсетимо, организатори у Мајамију су од самог старта имали проблеме, па су због константне кише у уторак морали да одложе за среду све мечеве у женској конкуренцији.

Наградни фонд турнира на Флориди у обе конкуренције је 7,97 милиона долара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво