Надал поново има озбиљних проблема са коленом

Рафаел Надал током каријере је имао великих проблема са повредама колена због којих је у неколико наврата правио дуге паузе. Надал је на мастерсу у Индијан Велсу поново осетио бол у десном колену због којег је морао да одустане од полуфинала.

"Бик са Маљорке" је требало 39. пут у каријери да се састане са Роџером Федерером и са Швајцарцем бори за финале, али је одустао без борбе.

Повреда му се погоршала током дуела са Кареном Хачановим и саопштио је да неће играти све до турнира у Монте Карлу, па ће тако пропустити такмичење у Мајамију које је на програму од 20. до 31. марта.

Филипо Воландри, некадашњи италијански тенисер који сада ради као новинар, открио је у каквом је стању био Рафа у Индијан Велсу.

"Његова повреда против Хачанова је изгледала веома лоше, Надал се једва кретао у том мечу, иако су последња два гема и тај брејк оставили неку наду да ће се ситуација побољшати. Међутим, он се пред меч загрева око 40 или 50 минута, док је сада био способан само за 20. Познаје своје тело и жели да игра једино ако је на 100%", рекао је Воландри.

Италијан је потврдио да освајачу 17 гренд слемова поново следи пауза.

"Не жели уопште да ризикује. Суочава се са повредама колена већ 15 година. Знам шта то значи и још је горе на тврдој подлози. Нажалост, недостајаће нам", додао је Филипо.

Наградни фонд мастерса на Флориди је 7.97 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи