Ђере за РТС: Пресрећан сам због успеха, поставио сам неке веће циљеве

После великог успеха на последња два турнира грађани Сенте данас приређују свечани дочек свом суграђанину Ласлу Ђереу. Пре дочека са Ласлом је разговарао наш репортер Тони Бедалов и Ђере му је рекао да пресрећан због великог успеха и да је пред себе поставио неке више циљеве.

Сента данас са одушевљењем дочкује шампиона из Рија. Ласло Ђере после неколико недеља налази се у Србији у својој родној Сенти.

Како си ти задовољан са успехом после три турнира?

„Ово су дефинитивно биле моје три најуспешније недеље. Рио ту нема шта да се каже. Невероватна, феноменална недеља, и касније у Сао Паулу сам показао солидну игру, Индијан Велс такође. Стварно сам задовољан изгубио сам од Миша (Миомира Кецмановића). Драго ми је да је он ушао међу 100, и то ће пуно значити у будућности и ја би му четитао овом приликом. Ја сам исто срећан имам ренкинг каријере од данас."

Тридесетпрви си на ранг листи. Да ли је то твој резлтат за ову годину или ће бити и боље?

„Поставио сам сада неке веће циљеве. Циљ је да уђем међу првих 20 до краја године. О томе нисам ни сањао на почетку године, да ћу имати неки тав циљ за ову годину, али ето ствари се брзо мењају у свету тениса."

Дејвис куп, Гредн слемови, шта предвиђаш ове године?

„Играћу све Гренд слемове ове године и надам се позиву у новембру за Дејвис куп. Биће то интересантно променио се формат, као што знамо, тако да ишчекујем то и надам се да ћу бити у тиму."

Овде су сви поносни на тебе. Шта очекујеш данас на овом дочеку?

„Овде сам одраста, у овом граду у Сенти и драго ми је да сам усрећио грађане Сенте, пре свега моје тренере и породицу, пријатеље и моје најближе, а надам се и колико толико своје суграђане", закључио је Ђере.

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво