Кецмановић против Раонића за полуфинале

Миомир Кецмановић игра против Канађанина Милоша Раонић меч четвртфинала мастерса у Индијан Велсу. Сусрет почиње око 21.00 час. Директан пренос је на нашем Другом прогаму, стрим је на РТС Планети, ток меча пратите на нашем порталу.

Млади српски тенисер има прилику да поправи свој највећи успех у каријери и пласира се у полуфинале мастерса. Пред њим је дуел са Раонићем, који је тренутно 15. на АТП листи, док је наш тенисер на 130. позицији.

Кецмановић је до четвртфинала дошао након што му је Јапанац  Јошихито Нишиока предао меч после првог одиграног сета, који је наш тенисер решио у своју корист са 6:4.

Милош Раонић је убедљиво савладао Немца Жан Ленарда Штруфа са 6:4,6:3 за сат и петнаест минута игре.

Кецмановић и Раонић су само једном до сада одмеравали снаге на терену, 2.јануара на турниру у Бризнејну, а победио је Канађанин са 2:0 (6:3, 7:6).

Сусрет је постављен као други на терену број један, после женског сигла у коме ће снаге одмерити Белинда Бенчић из Швајцарске и Чехиња Каролина Плишкова.

Дуел између Кецмановића и Раонића неће почети пре 21 час. Директан пренос је на нашем Другом програму, стрим је на РТС Планети, а ток меча пратите на нашем порталу.

Мастерс у Индијан Велсу игра се за наградни фонд од 8,36 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи