Крајиновић на Надала, Кецмановић на Нишиоку

Српски тенисери Филип Крајиновић и Миомир Кецмановић играју мечеве осмине финала турнира у Индијан Велсу. Крајиновић игра против Надала, док се Кецмановић сусреће са Нишиоком. Меч Кецмановића гледајте у директном преносу на Другом програму РТС-а, а Кецмановићев ток меча пратите на нашем порталу. Оба меча на програму су око 19.00, часова.

Крајиновић ће имати знатно тежи задак, пошто игра против другог рекета Света, Шпанца Рафаела Надала.

Биће ово њихов први међусобни дуел. Крајиновић је у досадашњем току турнира елиминисао Кукушкина, Гофана и Медведева, док је Надал био бољи од Шварцмана и Доналдсона.

Меч Крајиновића и Надала на програму је око 19.00 часова, уз директан пренос на Другом програму РТС-а.

Миомир Кецмановић наставља да пријатно изненађује на Индијан Велсу. Након што је био слободан у првом колу, Кецмановић је у наредна два елиминисао Мартерера и Ђереа.

Кецмановић, 130. на АТП листи, за противника имаће неугодног Јапанца Јошихита Нишиоку, који је редом избацивао Кудлу, Баутисту Агута и Аугер-Алијасима.

Ношиока се налази на 74. месту на АТП ранг листи, а Кецмановић се први пут састаје са њим. 

Њихов меч такође би требало да почне око 19.00 часова, а његов ток пратите на нашем порталу. Снимак меча је на Другом програму РТС-а од 23.00 часова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво