Колшрајбер зауставио Ђоковића у Индијан Велсу

Ђоковић – Колшрајбер 0:2 (4:6, 4:6). Немац Филип Колшрајбер зауставио је Новака Ђоковића на мастерсу у Индијан Велсу. Противник је направио велико изненађење елиминисавши главног фаворита на турниру.

Новак Ђоковић неће имати прилику да се домогне нове титуле у Индијан Велсу. У борби за осмину финала надиграо га је данас фантастични Колшрајбер. Новаку једноставно ништа није полазило за руком, пропустио је неколико прилика. С друге стране противник је искористио своје шансе и решио меч у своју корист.

У наставку меча Новак је први дошао до брејк лопте, коју није успео да искористи. У седмом гему Немац је користи своју шансу и одузео je сервис нашем тенисеру. Ђоковић није успео да узврати па је Колшрајбер освојио први сет са 6:4.

На старту другог сета противник је одузео сервис нашем тенисеру. Ђоковић није успео да узвратио па је Колшрајбер потврдио предност и повео са 2:0. Новак је од финиша првог сета деловао исцрпљено, без енергије, све теже је долазио до даха. Немац је искористио пад у игри нашег тенисера и новим брејком долашао до предности од 5:2.

Новак успева да узврати, вратио је један брејк, потом лако осваја свој сервис и смањио на 5:4. Ипак, Колшрајбер користи другу шансу да сервисом реши меч у своју корист - 6:4 и у другом сету.

Ток меча:

00.50 - Крај меча. Колшрајбер осваја две меч лопте, користи прву и решава меч у своју корист, 6:4 у другом сету.

00.46 - Наш тенисер лако осваја свој сервис и смањује на 4:5.

00.44 - Новак успева да врати један брејк и продужи меч 3:5.

00.38 - У седмом гему наш тенисер дуплом сервис грешком поклања брејк шансу противнику, који успева да је искористи и поведе са 5:2.

00.23 - Наш тенисер осваја гем са нулом, 1:2.

00.21 - Колшрајбер успева да потврди брејк - 0:2.

00:16 - На старту другог сета немац одузима сервис Ђоковићу без изгубљеног поена.

00.11 - Колшрајбер осваја први сет са 6:4.

00.04 - Ђоковић без већих проблема осваја свој сервис, 4:5.

00.02 - Новак узвраћа, сада он има брејк шансу. Немац успева да се одбрани, а потом везује још два поена и потврђује брејк - 3:5. 

23.55 - Сада Немац напада и осваја две везане брејк шансе, користи прву и долази до брејка предности - 3:4

23.49 - У наредном гему Ђоковић није успео да искористи брејк прилику, Колшрајбер се брани и осваја гем, 3:3.

23.43 - Потом су оба тенисера освојила своје сервис гемове - 3:2.

23.44 - Поново обојица освајају своје сервис - 3:2.

23.34 - Новак сигуран на свој сервис, 2:1.

23.32 - Настављен је меч, Колшрајбер осваја поен и добија свој сервис, који је синоћ био прекинут при његовој предности - 1:1.

23.25 - Играчи су на терену, након краћег загревања очекујемо почетак меча.

23.15 - Надал је савладао Шварцмана са 2:0 по сетовима 6:3, 6:1, ускоро очекујемо почетак меча Ђоковић - Колшрајбер.

21.34 - Завршен је први меч на терену број један, Мугуруза је савладала Бертенс са 2:1 по сетовима 5:7, 6:1, 6:4. Следи дуел Надала и Шварцмана, а потом на терен излазе Ђоковић и Колшрајбер.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво