Крајиновић наставља поход, надигран је и Медведев

Крајиновић – Медведев 2:0 (6:3, 6:2). Филип Крајиновић савладао Руса Данила Медведева и пласирао се у осмину финала Мастерса у Индијан Велсу. У борби за четвртфинале играће са Шпанцем Рафаелом Надалом.

Филип Крајиновић је после велике борбе савладао Медведева. Противник је пружио велики отпор у првом сету, Филип је успео да сломи ривала и добије сет. У наставку, на терену је постојао само наш тенисер, Филип је освајао гемове, а противнику је дозволио да освоји само два гема.

Велика борба од самог старта. Крајиновић је у меч ушао без респекта према противнику. Играо је своју игру, градио поене, чиме је себи улио додатну сигурност. Како је сет одмицао, био је све сигурнији, у осмом гему одузео је сервис ривалу и у наредном гему на свој сервис решио први сет – 6:2.

У другом сету фантастична игра нашег тенисера. На самом старту је одузео сервис противнику. Наставио је у истом стилу и у петом гему поново одузео сервис противнику. При резултату 5:1 пропустио је три везане сет, гем и меч лопте на сервис противника, ипак, већ у наредном гему осваја свој сервис без изгубљеног поена за коначних 6:2 у другом сету.

Ток меча:

20.28 – Крај меча. Филип Крајиновић је савладао Данила Медведева са 2:0 (6:3, 6:2).

20.24 – У седмом гему наш тенисер је освојио три везане меч-лопте на сервис противника, ипак није успео да их искористи, па је противник остао у мечу – 5:2. 

20.16 – У петом гему Крајиновић поново одузима сервис противника и води са 4:1.

20.06 – Наш тенисер је сигуран на свој сервис – 2:0.

20.04 – Крајиновић већ на старту другог дела прави брејк и води са 1:0.

19.58 – Сигуран је Филип на свој сервис, користи трећу сет-лопту и осваја први сет резултатом 6:3.

19.54 – Крајиновић користи четврту брејк лопту, води 5:3 и сервира за освајање првог сета.

19.42 – Потом су оба тенисера освојила своје сервис-гемове за 3:3.

19.30 – Медведев осваја гем без изгубљеног поена.

19.27 – У наредном гему, Медведев осваја прву брејк шансу на мечу, Крајиновић се брани одличним сервисом. Уследило је још једно изједначење након предности за нашег тенисера. Потом Рус пропушта другу брејк прилику. Борба се наставља, још два изједначење после шанси за Филипа. Крајиновић затим успева да веже два поена и освоји гем за 2:1.

19.16 – Противник, такође, осваја свој сервис, 1:1.

19.12 – Крајиновић сигуран на старту меча - 1:0.

19.10 – Почео је меч...

19.05 – Меч ће сервисом отворити наш тенисер.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се