Сјајни Ђере у полуфиналу Рија

Српски тенисер Ласло Ђере наставио је са сјајним играма на турниру у Рио де Жанеиру, пошто се победом над Норвежанином Каспером Рудом 6:4, 7:5 пласирао у полуфинале турнира. У мечу за финале Ђере ће у суботу од 21 час играти против Аљажа Беденеа.

Српски тенисер славио је после борбе у два сета и једног часа и 32 минута игре.

Ђере уз два брејка славио у првом сету док је до тријумфа у другом дошао после великог преокрета и вођства ривала од 5:2. Наш тенисер везао је пет гемова и обезбедио пласман у полуфинале турнира.

Наредни ривал нашег тенисера биће Словенац Аљаж Бедене који је после преокрета савладао Уга Дељиена 4:6, 6:2, 6:3.

Турнир у Рио де Жанеиру игра се за наградни фонд од 1.471.315 долара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи