Џуди Мари: Верујем да Енди може да се врати тенису

Британац Енди Мари, који се опоравља од операције кука, има велике шансе да се врати тенису, сматра његова мајка Џуди.

Мари је пре две недеље имао операцију кука, који га дуго мучи и због којег је најавио могући крај каријере најкасније до Вимблдона, али Џуди верује да каријера некадашњег најбољег тенисера света још није готова.

"Мислим да још увек ништа није готово. Нико још увек не зна. Оно што знам да би Енди учинио све што је могуће да себи створи шансу да поново игра. Мислим да може поново да игра, али такође мислим да је он свестан да постоји могућност да до тога не дође", рекла је Џуди Мари за агенцију АП.

Она додаје да Енди мора да размишља и о животу после тениске каријере.

"Енди је паметан момак, има разна интересовања и после тениса може да се бави многим стварима. Он има младу породицу, мора да размишља о квалитету свог живота до самог краја. Оно што је најважније јесте да се после 20 месеци ослободио бола", изјавила је Џуди.

Енди Мари је у својој каријери два пута је био шампион Вимблдона, а 2013. године постао је први Британац који је после 77 година освојио титулу на теренима Ол Ингланд клуба.

Био је и шампион Ју-Ес опена, а у својој колекцији има и два олимпијска злата освојена у Лондону 2012. и Рио де Жанеиру 2016. године.

На првом месту АТП листе провео је 41 недељу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи