Гаудио: Пике и Меси неће одлучивати о тенису

Гастон Гаудио, капитен Дејвис куп репрезентације Аргентине, рекао је да фудбалери Барселоне Ђерар Пике и Лионел Меси неће одлучивати о новом такмичењу које је на снази од ове сезоне.

Пике је са својом инвестиционом групом Космос извршио реформу Дејвис купа и једино екипно тениско такмичење ће бити играно у форми турнира на којем ће учествовати 12 репрезентација.

 

"Ђерар Пике је председник Космоса, не одлучује о тенису. Алберт Коста и Гало Бланко о томе воде рачуна. Група Космос је купила фудбалски клуб у Андори чији је члан и Лионел Меси, али мислим да ни он не доноси одлуке које се тичу тениса", рекао је Гаудио.

Гаудио се осврнуо и на ситуацију са Хуаном Мартином дел Потром, најбољим аргентинским тенисером, који је изјавио да је његова репрезентативна каријера готова.

"Још је рано за разговор са Дел Потром, али сам ја отворен за сваку сумњу када су у питању његова правила", додао је капитен Аргентинаца.

Први Дејвис куп у новом формату биће одржан од 18. до 24. новембра, уз учешће наше селекције.

Србија је смештена у групу А, у којој се налазе још и Француска, вишеструки освајач овог такмичења и први фаворит, као и Јапан, који ће највероватније предводити Кеи Нишикори.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво