Моника Селеш за РТС: Ђоковић ће још пет година играти врхунски

Моника Селеш је говорила за РТС о Новаку Ђоковићу пред доделу награда Лауреус за најбоље спортисте света.

Ђоковић се налази међу номинованима за "спортског Оскара", а некадашња југословенска и америчка играчица верује да тек предстоји период његове доминације.

"Новак је у 'прајму', како ми то у Америци волимо да кажемо. Физички и ментално је на врхунцу и мислим да на том нивоу има још сигурно пет година, ако хоће да тренира и задржи фокус какав има сада. Тек сада креће ка историји", рекла је Селешова.

Открила је шта је то што Новака чини комплетним играчем.

"Много ствари: када га гледаш, тенис изгледа лак. Он је комплетан играч, може се рећи. Начин на који је играо у Аустралији је био као сан", додала је Моника.

Поред Ђоковића, номиновани за овогодишњи Лауреус су још Килијан Мбапе, Лука Модрић, Леброн Џејмс, Луис Хамилтон и Елијуд Кипчоге.

Пренос свечане доделе награда у Монте Карлу почиње у 19 часова на нашем Другом програму.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво