Еверт: Ђоковић може да престигне Федерера

Крис Еверт, једна од најбољих тенисерки свих времена, изјавила је да Новак Ђоковић може да претекне Роџера Федерера по броју гренд слем титула.

Ђоковић је на Аустралијан опену стигао до 15. трофеја на највећим турнирима и примакао се Рафаелу Надалу и Роџеру Федереру.

Новак је у финалу у Мелбурну декласирао управо Надала, који има 17 гренд слем титула, док је апсолутни рекордер Федерер са 20.

"Ђоковић током Аустралијан опена 'није имао милости' према противницима. Никада нисам видела неког са толико менталне снаге и одлучности. Надвисио чак и Надала, који је у томе неприкосновен. Ако Ђоковић још две или три године буде овако играо, мислим да ће их све престићи", рекла је Евертова у разговору за Tennis Channel.

Легендарна америчка тенисерка, која је током каријере освојила 157 турнира, од којих је 18 гренд слемова, не верује да Швајцарац може да поправи свој учинак.

"Велики сам навијач Роџера Федерера, али не мислим да ће освојити још неки гренд слем, осим ако то не буде Вимблдон. Поени су краћи, снага игра велику улогу, као и сервис", додала је Евертова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво