Олга Даниловић мења тренера

Једна од најбољих српских тенисерки Олга Даниловић прекинула је сарадњу са својим досадашњим тренером Петром Поповићем. Он је на друштвеним мрежама потврдио окончање сарадње са 18-годишњом српском тенисерком која протеклих дана са Фед куп репрезентацијом Србије бележи велике успехе и победе.

Олга Даниловић и Петар Поповић почели су сарадњу пре два месеца а њен доскорашњи тренер је да друштвеним мрежама назначио да је то био пробни период њихове сарадње и да су одлучили да не наставе сарадњу.

"Моја двомесечна проба са Олгом Даниловић је дошла до завршетка јер смо одлучили да не наставимо наше партнерство", написао је Поповић.

Пре сарадње са Олгом Даниловић Поповић је сарађивао и са Ивом Карловићем, Андреом Петковић и Филипом Крајиновићем.

Даниловићева је тренутно 112. тенисерка света, а са Фед куп репрезентацијом Србије у петак је остварила победу и у синглу и у дублу против тенисерки из Хрватске и помогла Србији да дође на корак до плеј-офа за попуну Светске групе Б Фед купа.

број коментара 2 пошаљи коментар
(субота, 09. феб 2019, 13:05)
anonymous vukic. [нерегистровани]

Dobro.

Je stoje tako ! Sigurno da olga bolje zna sta hoce onaje u usponu i trebajoj mozda neko stoce vise raditi sa njom i sto prije daje dovede do vrha jer ima veliki potencijal ! Naprijed olga zelimti sve najbolje i danas obradujes dobrim rezultatima!

(субота, 09. феб 2019, 11:02)
anonymous [нерегистровани]

strpljenje

Kao i u svakom sportu tako i u tenisu je strpljenje(ocekivanje rezultata)neophodno a za to je potreban trener koji dobro poznaje osobu ili tim.Upojedinacnom sportu pogotovo i poverenje u trenera je veoma vazno.
Mislim da je odluka preuranjena bez obzira dali je dosla sa jedne,druge ili ev.sa trece strane.
Jedan period od 6 meseci i analiza postignutog u odnosu na projektovano bi bila prava mera.Steta,ja Imam poverenje u sposobnosti Petra a i vidim veliki potencijal u Olgi.Samo se nadam da nije kod Olge ili njenog okruzenja doslo do nestrpljenja,to moze vrlo jose da se odrazi na rezultate.Svejedno sretno za oboje