Новак после седме титуле: Хвала породици, хвала Вајда што си се вратио

Након освајања седме титуле на Аустралијан опену Новак Ђоковић је изјавио да је изузетно задовољан труниром у Мелбурну и упутио речи захвалности свом тиму предвођеним тренером Маријаном Вајдом и својој породици.

Ђоковић је за нешто више од два сата игре добио финални меч са убедљивих 3:0 у сетовима.

"Пре свега честитке Рафи на сјајном турниру и великом повратку, који је пример свима нама. И ја сам имао дуг пут у последњих 12 месеци, од операције и опоравка до овог момента овде са вама. Не могу да опишем речима како се осећам. Хвала мом тиму, хвала Маријане што си се вратио. Хвала и мојој породици из које су ме без резерве подржавали", рекао је Новак после меча и похвалио организаторе турнира у Мелбурну.

Надал је био видно утучен а на церемонији доделе признања рекао је:

"Није био мој дан. Од Ју-Ес опена нисам игарао овако важан меч. Имао сам две сјајне недеље овде у Мелбурну, и захваљујем се мом тиму али и вама навијачима", рекао је шпански тенисер.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво