Надал: Ђоковић је невероватан, фаворит је против Пуја

Шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је да очекује занимљиву и неизвесну борбу између Новака Ђоковића и Луке Пуја за финале Аустралијан опена, где чека бољег из тог дуела.

Надал се пласирао у своје пето финале у Мелбурну убедљивом победом над Грком Стефаносом Циципасом од 6:2, 6:4, 6:0.

"Сва полуфинала су тешка и занимљива. Новак је фаворит, био је пуно пута у тој позицији, за разлику од Пуја, који први пут игра полуфинале на гренд слему. Пуј има велики потенцијал, може да победи сваког када игра најбоље што зна. Исто тако, Ђоковић је невероватан, биће то тежак меч", рекао је Надал у Мелбурну.

Надал има дан одмора више у односу на Ђоковића и Пуја, односно ривала у финалу у недељу.

"Сутра ћу се смирити и опустити, можда нешто обавим ван тениса", поручио је Надал и похвалио Циципаса речима да има све што је потребно да у будућности постане вишеструки шампион на гренд слемовима.

Када је реч о игри против Циципаса, Надал каже да верује да може да пружи и бољу партију.

"Надам се да могу да играм боље од овога. Не знам како... Ово је био сјајан меч. После много месеци без игре, овај терен и публика дали су ми велику енергију", каже Надал.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи