Новак за РТС: Нишикорију желим брз опоравак, одмор добро дошао

Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Аустралијан опена, пошто му је Кеи Нишикори предао меч због повреде. Иако је Новаку жао због повреде ривала, за РТС је рекао да му је добро дошло то што није на терену провео много времена и да ће бити одморнији за полуфинални дуел против Луке Пуја.

Сви они који су купили скупоцену карту за вечерњи протграм на "Род Лејвер" арени нису дуго могли да уживају у тенису, али нама то и не смета.

"Није идеално спортски видети да се противник повреди и на тај начин заврши дуел, поготово на гренд слему. Желим му брз опоравак. Што се мене тиче, након исцрпљујућег меча у четвртом колу против Медведева, ово је дефинитивно нешто што ми је требало - да не проведем превише времена на терену. Имао сам доста мечева, сад ми јепотребан опоравак и чување енергије за даље", рекао је Новак новинару РТС-а.

Сваки пут када је Новак успевао да се пласира у полуфинале, на крају је и освајао овај турнир.

Полуфинале се игра у петак од 9.30 по средњоевропском времену. Први међусобни дуел одиграће Новак Ђоковић и Лука Пуј, који се први пут у каријери пласирао међу четири најбоља на неком гренд слему.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво