Крајиновић славио против Донскоја за пласман у треће коло

Српски тенисер Филип Крајиновић наставио је са одличним партијама на Аусталијан опену, пошто је у другом колу турнира савладао Руса Јевгенија Донскоја са максималних 3:0, по сетовима 6:4, 7:6 (10:8), 7:6 (7:2). Ривал нашег тенисера у трећем колу биће Хрват Борна Ћорић.

Крајиновић је и у другом колу турнира у Мелбурну одиграо одлично. Филип је доста осцилирао, неколико пута испуштао велику предност, али је био на високом нивоу када је било најпотребније, пре свега у тај-брејку другог и трећег сета.

Србин је претходно, у првом колу, приредио велико изненађење и после преокрета савладао Италијана Марка Чекината са 3:2 (4:6, 0:6, 6:1, 7:6, 6:4).

Наш тенисер ће у трећем колу играти против Борне Ћорића, 12. тенисера на АТП листи, који је убедљиво савладао Мартона Фучовича са 3:0 (6:4, 6:3, 6:4).

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у другом колу игра против Француза Жо Вилфреда Цонге. Почетак тог дуела очекује се око 12 часова.

Аустралијан опен игра се за наградни фонд од 29.687.000 долара.

Ток меча:

09.42 – Крај меча, Крајиновић је добио и трећи сет победивши у тај-брејку убедљиво са 7:2. 

09.36 – Нерешено и у трећем сету (6:6), поново ће се играти тај-брејк... Крајиновић за победу у овом мечу, Рус за продужетак... 

09.23 – Рус враћа брејк, а потом и сигурним сервисом осваја гем за 4:4.

09.07 – Наш тенисер потврђује остварени брејк за велику предност у трећем сету од 4:1.

08.48Крајиновић је добио и други сет после велике борбе у тај-брејку (10:8). Наш тенисер није успео да реализује шансе у регуларном делу (два пута је имао по брејк предности), али је зато био одличан у наставку сета који је трајао један час и 24 минута.

08.40 – Нерешено у другом сету – 6:6, играће се тај-брејк...

07.25Одличан почетак за нашег тенисера, који је за нешто више од пола часа игре добио први сет са 6:4.

06.50 – На терену број 20 је почео дуел између Филипа Крајиновића и Руса Јевгенија Донскоја.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво