АО распоред: Ђоковић око 10.30, Крајиновић у зору

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић сутра против Француза Жо-Вилфреда Цонге игра меч 2. кола Аустралијан опена, који неће почети пре 10.30 по средњеевропском времену.

Дуел Ђоковића и Цонге, кога је српски ас добио у финалу у Мелбурну 2008. години, други је у ноћном аустралијском термину на Род Лејвер арени, одмах после меча Серена Вилијамс (САД) - Ежени Бушар (Канада).

У ноћи између среде и четвртак на терене у Мелбурну излазе још двоје српских преставника, Александра Крунић и Филип Крајиновић у истој рунди такмичења.

Крунић игра један сат иза поноћи против Кинескиње Кијанг Ванг на терену број осам, а меч Крајиновића и Руса Јевгенија Донскоја као трећи у програму на терену број 20 неће почети пре четири сата.

Аустралијан опен игра се за наградни фонд од 29.687.000 долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи