Крунићева у другом колу, пораз Ђереа

Српска тенисерка Александра Крунић пласирала се у друго коло Аустралијан опена пошто је савладала Казахстанку Зарину Дијас са 2:1 у сетовима (3:6, 7:5, 6:1). Ласло Ђере је завршио учешће пошто је од њега бољи био Евгени Донској са 3:1 (7:6, 4:6, 1:6, 6:7).

Александра Крунић је први пут у каријери се пласирала у друго коло Аустралијан опена, победивши Казахстанку Дијас за нешто мање од два сата игре.

Дијас је релативно лако освојила први сет за мање од пола сата тениса, али је српска тенисерка великом борбом освијила други, а потом стигла до преокрета и убедљиво освојеног трећег сета.

Противница српске тенисерке у наредном колу биће Кинескиња Ванг, која је у првом колу елиминисала Францускињу Феро.

Ласло Ђере поражен је у првом колу од руског тенисера Евгенија Донскоја са 3:1 у сетовима.

Ђере је повео по сетовима освојивши први, али је потом изгубио наредна три сета и након тачно три сата тениса уписао пораз. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи