Први дан АО: Четворица Срба, Кецмановић отвара

Првог дана Аустралијан опена, у ноћи између недеље и понедељка по средњеевропском времену, играће четворица српских тенисера - Јанко Типсаревић, Миомир Кецмановић, Душан Лајовић и Виктор Троицки. Дан касније Новак Ђоковић игра против Мичела Кругера из САД на Род Лејвер арени око девет сати.

Први излази на терен, број 13, дебитант у Мелбурну Кецмановић против искусног Шпанца Фернанда Вердаска са почетком око једног сата из поноћи.

Други меч на четвртој арени је дуел Типсаревића и Бугарина Грегора Димитрова око 2.30, а отприлике у исто време састају се Лајовић и Пабло Куевас из Уругваја на терену број 20.

Последњи, као трећи меч на терену 22 око 4.30, излази Троицки против још једног Шпанца Роберта Карбаљеса Баене.

Дан касније Новак Ђоковић игра против Мичела Кругера из САД на Род Лејвер арени око девет сати, а раније у ноћи програм отвара Александра Крунић против Зарине Дијас из Казахстана, после чега на исти терен број 12 излазе Ласло Ђере и Рус Јевгени Донској, а Филип Крајиновић чека Италијана Марка Чекината у зору на петом терену.

Аустралијан опен игра се за наградни фонд 29.678.000 долара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво