Мари најавио крај каријере

Британски тенисер Енди Мари на конференцији у Мелбурну најавио да ће му турнир у Аустралији можда бити и последњи у каријери. У једном тренутку Мари је у сузама напустио конференцију, да би се убрзо потом вратио и наставио разговор са новинарима.

Некада најбољи тенисер света и један од играча који су исписивали историју тениса, након низа повреда и операција враћа се на терен од понедељка на турниру у Аустралији, али је на конференцији за новинаре истакао да ће му можда то бити и последњи турнир у каријери.

"Не осећам се добро. Дуго се мучим, пропатио сам много у последњих 20 месеци. Урадио сам готово све како бих се осећао боље, али није помогло. Боље сам него пре 12 месеци, али и даље ме много боли", рекао је Мари новинарима у Мелбурн.

Како је рекао, желео би да крај каријере објави након наступа на Вимблдону, али плаши се да неће моћи да издржи толико.

"Вимблдон је место где желим да завршим каријеру, али нисам сигуран да ћу у тој намери успети. Не могу заувек да наставим овако када не знам да ли постоји тренутак када ће бол проћи. То сам рекао и мом тиму", рекао је Мари и поново се расплакао.

"Нисам сигуран да ћу уз овакве болове моћи да играм још четири или пет месеци", каже тенисер, који је објаснио да му је предлагана још једна операција која би била захтевнија и озбиљнија од претходне.

"Могу да играм, али уз одређене границе. Али уз та ограничења и болове не могу ни најмање да уживам у тренинзима и мечевима", рекао је Мари и истакао да и не размишља да каријеру настави можда као дубл играч.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво