Песма и аплаузи за Маријану Вељовић у финалу Дејвис купа

Српски судија Маријана Вељовић делила је правду на финалном мечу Дејвис купа између Француске и Хрватске, који су Хрвати решили у своју корист са 3:1. Хрватски навијачи су јој певали током меча познате стихове „Маријана, слатка мала Маријана...“ На крају, она их је поздравила.

Меч између Чилића и Пулија судила је наша Маријана Вељовић. Тријумфом у овом дуелу Хрватска је освојила Дејвис куп. Меч су обележили хрватски навијачи који су у неколико пута између гемова певали стихове чувеног хита дубровачких трубадура: "Маријана, слатка мала Маријана, ја ћу те чекати, док не сване дан. Маријана, слатка мала Маријана..."

Навијачи су током целог меча викали: "Маријана, јави се", али она је игнорисала ове повике. Међутим, када се меч завршио и када је кренула ван терена, прошла је поред хрватских навијача, јавила им се и аплаудирала, што је изазвало право одушевљење на трибинама.

Поред овог меча, који је одлучио победника, Вељовићева је судила и меч Чилића и Тсонге у петак, а хрватски навијачи су и тада певали једној од најбољих судија на свету.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи