Новак: Један поен је одлучио победника

Новак Ђоковић је након тријумфа над Чилићем и пласманом у полуфинале завршног турнира у Лондону изјавио да му је драго што је без пораза завршио групну фазу, а да је то остварио због одличне концентрације на мечу са Хрватским тенисером.

"Знао сам пре меча да сам се пласирао, знао сам и са ким ћу играти, тако да сам са неке стране пришао мечу на другачији начин. Био сам у оваквим ситуацијама раније, ово је другачији формат и треба бити спреман на ово. И Чилић и ја смо одиграли веома усресређено, а један поен је одлучио победника на мечу", изјавио је Ђоковић.

Новак је на мечу постигао чак 31 узастопни поен на свој сервис, али тога није био потпуно свестан.

"Знам да сам освојио два или три сервис гема са нулом, али не знам тачан број поена". Убрзо потом га је спикерка и обавестила да се ради о цифри о 31 узастопном поену.

"Није све само због сервиса, већ и први ударац након сервиса. Ишао сам на прецизност у сервису а не на брзину, имао сам добре сервере у групи и не могу да се са њима такмичим у брзини", додао је Новак.

Противник у полуфиналу у суботу од 21.00 час биће му Кевин Андерсон. 

"Андерсон је одиграо најбољу сезону у каријери, наставио је то и на овом турниру, савладао убедљиво Нишикорија, знам шта да очекујем од њега у полуфиналу", закључио је Новак.

Полуфинални меч можете пратити у директном преносу од 21.00 час на Првом програму РТС-а. 

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво