Ђоковић против Зверева за полуфинале

Први рекет света Новак Ђоковић игра од 15.00 часова против Александра Зверева меч другог кола групе "Гиставо Киртен". Директан пренос овог дуела можете пратити на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети, а ток меча на нашем порталу.

Поход ка Шестој титули на завршним турнирима сезоне Новак Ђоковић је започео сигурном победом против Американца Џона Изнера. И управо сигурност са којом је играо против једног од двојице дебитаната на оваквим такмичењима нам само потврђује да је Новак заслужено ту где јесте. На врху светског тениса.

Сигуран почетак једног овако специфицног турнира, на којем је сваки меч озбиљан, а противници су из групе од десет најбољих на свету, доноси самопоуздање и чврстину у наставку. Наредни противник је Александар Зверев.

Млади Немац је "украо" победу Чилићу у првом колу, и покушаће да још једним тријумфом себи практично обезбеди полуфинале, коло пре краја такмичења у групама. Са истом идејом у овај меч улази и Новак Ђоковић.

До сада су се састали два пута и обојица имају по један тријумф. Први меч, иако је игран у финалу турнира у Риму 2017. није право мерило, јер је Ђоковић тада увелико био у проблемима са повредом лакта која га је одвојила од терена. У другом одмеравању снага, недавно у полуфиналу Шангаја, српски ас се реванширао на више него убедљив начин, препустивши Звереву само три гема у мечу у којем су се борили за финале турнира.

У другом мечу, од 21.00 часова, састају се Чилић и Изнер.

Дуел у О2 Арени у Лондону игра се од 15.00 часова уз директан пренос на Првом програму РТС-а и РТС Планети.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво