Ђоковић: Три брејка против Џона су показатељ добре игре

Након победе над Џоном Изнером на старту турнира у Лондону, Новак Ђоковић је рекао да му је драго што је поново у "О2 арени" и да је одиграо добро, што три направљена брејка и показују.

"Прво желим да захвалим свима који су дошли да гледају овај меч и надам се да сте уживали. Лепо је вратити се у 'О2 арену', обожавам ово место јер сам овде имао много успеха, као и на Вимблдону."

"Што се меча тиче, био је одличан. Успео сам да направим три брејка против Џона што је некада немогућа мисија, али сам сада био на правом месту у право време. Сачувао сам своје сервис-гемове, добро играо са основне линије и нисам му давао много прилика", рекао је Ђоковић после меча.

На питање како се одбранити од сервиса Џона Изнера, који је протекле сезоне остварио више од 1-200 ас удараца, Ђоковић је уз осмех поручио.

"Будите што даље од основне линије и изаберите страну", рекао је Новак.

Ђоковић је прошле сезоне због повреде пропустио турнир, а ове године се вратио као првопласирани на АТП листи.

"Мало сам уживао у периоду без тениса током опоравка од повреде, али ми је и недостајао. Увек сам истицао да је ово изузетан турнир, један од најзначајнијих и највећа сцена", закључио је Ђоковић и добио овације лондонске публике.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи