Ђоковић са Изнером на старту завршног турнира

Новак Ђоковић игра против Американца Џона Изнера у мечу првог кола групе "Густаво Киртен" на завршном АТП турниру у Лондону. Сусрет почиње у 21.00. Директан пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети, а ток меча можете пратити и на нашем порталу. Директан пренос првог меча између Чилића и Зверева пратите на нашем Другом програму од 15.00.

Краљ је већ крунисан и нико не може угрозити престо, али далеко од тога да нема мотива. Новак Ђоковић ће остати први на крају сезоне, без обзира на учинак у Лондону, а ово је његов поход на шесту титулу на завршном турниру. Прва препрека на том путу је Американац Џон Изнер.

Ђоковић и Изнер до сада су се међусобно сусрели десет пута, а српски ас води убедљиво са 8:2. Последњи пут играли су још 2015. године у четвртфиналу Пекинга, наш тенисер је победио са 6:2, 6:2.

Пре њих, око 15.00, на терен ће и преостала два тенисера из групе "Густаво Киртен", састаће се Хрват Марин Чилић и Немац Александер Зверев (15.00 РТС 2).

Круна сезоне, дуел осам најбољих тенисера почео је у недељу у групи "Лејтон Хјуит" победама Јужноафриканца Кевина Андерсона против Аустријанца Доминика Тима од 2:0 и Јапанаца Кеија Нишикорија над Роџером Федерером истоветним резултатом.

Меч Ђоковића и Изнера почиње у 21.00. Директан пренос је на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а ток меча можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи