Крајиновић ангажовао Јохансона: Циљ светски број један

Српски тенисер Филип Крајиновић каже да му ова сезона није донела очекивани успон и резултате, али у наредној најавио напад на сам врх АТП листе. Годину, у којој је имао велике амбиције после финала Мастерса у Паризу, кренуо је са 26. позиције, али су повреде и слабе партије допринеле да је заврши тек као 93. на АТП листи.

"Ни то није тако страшно, с обзиром колико сам играо и да то што сам играо није донело резултате. У 2019. години не браним скоро ништа и имам велики простор за напредак и јуриш на светски Топ10. Мој циљ је, нескромно ћу рећи, светски број један. Знам колико могу, знам да то што сам себи поставио није немогућа мисија, идем по његово остварење", рекао је Крајиновић, а преноси Тениски савез Србије.

Његов сународник Новак Ђоковић држи прву позицију, на коју се вратио после две године у финишу сезоне, у тренутку када је Крајиновић договорио сарадњу са новим тренером Томасом Јохансоном.

"Решио сам да започнем сарадњу са бившим светким играчким асом Јохансоном. Уговор смо потписали, договорили све детаље и ускоро крећемо са припремама за све што предстоји. Осећам да ће сарадња бити пун погодак и нова тениска прича у којој ћу показати колико вредим. Спреман сам да 24 сата у 365 дана живим тенис, верујем у себе и да могу у сам врх", рекао је Крајиновић, који се преселио у Монте Карло.

За 2018. годину каже да је била тешка и да ништа није било онако како је замишљао.

"Још увек препун емоција из Париза, спреман да прелетим тениску планету, вредно сам радио за постизање великих резултата у 2018, што сам искрено и очекивао, али сезона није ни почела, а доживео сам пех са повредом. И све је кренуло низбрдо... Након санирања повреде вратио сам се, али константно недовољно припремљен, тако да је ова сезона отишла у пропаст", поручио је 26-годишњи Србин.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво