Ђоковић против Изнера у понедељак стартује у Лондону

Први тенисер Србије и света Новак Ђоковић напад на титулу Завршног мастерса у Лондону креће мечом против Американца Џона Изнера који ће се играти у понедељак. Завршни турнир одржава се од 11. до 18. новембра.

Петоструки освајач последњег мастерса у сезони и светски број 10 састају се у вечерњем термину, око 21 сат по нашем времену, после дубл меча Кубот/Мело - Брајан/Сок.

Ђоковић и Изнер до сада су међубобно сусрели 10 пута, а српски ас води убедљиво 8:2.

Пре њих на терен ће и преостала два тенисера из исте "Густаво Киртен" групе, када буду играли Марин Чилић (Хрватска) и Александер Зверев (Немачка).

Дан раније званично почиње турнир, у групи "Лејтон Хјуит" на програму су мечеви Кевин Андерсон (Јужна Африка) - Доминик Тим (Аустрија) и Роџер Федерер (Швајцарска) - Кеи Нишикори (Јапан).

По два најбоља из сваке групе избориће место у полуфиналу.

Завршни турнир у Лондону одржава се од 11. до 18. новембра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво